Restaurant Huis de Wiers

Webdesign, logo restyle, outdoor signing en food fotografie

Restaurant Huis de Wiers

Aan de rand van het plaatsje Vreeswijk, naast de jachthaven, is het voormalig Landhuis Huys Wiers uit de zeventiende eeuw opnieuw opgetrokken in een moderne eigentijdse stijl.

Onder de schitterende authentieke kruisgewelven in het gerestaureerde souterrain is een restaurant gecreëerd met een prachtig (recentelijk volledig vernieuwd) interieur waar de gasten van fantastische gerechten kunnen genieten.

Omdat het door de verbouwing van het restaurant ook tijd werd de website weer op niveau te brengen, zijn we voor Huis de Wiers aan de slag gegaan om de huisstijl en website aan te laten sluiten bij het splinternieuwe interieur.

Het logo is versobert naar een donkergrijze tint voor rust en contrast. Binnen de website is deze donkergrijze kleur de basis om de fotografie tot zijn recht te laten komen. Het wit binnen de site is niet volledig wit om zo de warme sfeer van het nieuwe interieur te benadrukken.

De website heeft een bijzondere navigatie waarbij sub-menu’s en teksten in een transparant vlak over de fotografie ligt. De vensters zijn weg te klikken om zo de foto’s volledig te kunnen bekijken. Nieuw voor Huis de Wiers is de blog omgeving waar regelmatig nieuws, verhalen en recepten worden gedeeld!

Bekijk de website

Samenwerken

Uw eigen project starten?

laten we kennismaken!

Samenwerken

Uw eigen project starten

niet invullen